среда, 9 апреля 2014 г.

У Росії ув'язнену атакували два страуси


Співробітниця молочно-товарної ферми в колонії-поселенні №12 в Кинешемському районі Івановської області стала об'єктом нападу страусів. Про незвичайний інцидент повідомили в Іванівській прокуратурі.

Згідно з попередніми даними, жінку, засуджену за замах на вбивство при обтяжливих обставинах, атакували два страуси, яких, поряд з іншою живністю, тримають на фермі. В результаті вона отримала синці на обличчі і тілі. Іванівська прокуратура почала перевірку.

Сама потерпіла розповіла, що годувала птахів, коли вони влаштували бійку. В результаті страуси збили засуджену з ніг, і жінка опинилася між птахами.

Як розповіли в УФСВП по Івановській області, засуджена постраждала через агресивність своїх «підопічних», у яких зараз шлюбний період, зазначає РІА Новости.

У підрозділі тваринництва колонії-поселення містяться два самці і самки африканського страуса - найбільшої із сучасних птахів. Вважається, що вони примхливі в побуті, тому приручити їх складно.

Постраждала доглядала за страусами протягом півтора року, з нею регулярно проводили інструктаж. Можливо, вона не врахувала, що в період парування птахів у поводженні з ними треба бути особливо обережною.

Наразі прокуратурою з нагляду за дотриманням законів у виправних установах проводиться перевірка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий