среда, 9 апреля 2014 г.

Німецький інженер зібрав окуляри Циклопа із Людей-Х


Німецький інженер Патрік Прибе зібрав з підручних засобів окуляри, які імітують погляд Циклопа, героя всесвіту Marvel Comics.


Циклоп (справжнє ім'я персонажа - Скотт Саммерс) є мутантом, який має унікальну здатність випускати з очей потужні лазерні промені, здатні миттєво знищувати все на своєму шляху. Для контролю цієї здатності Циклоп змушений постійно носити спеціальні окуляри, повідомляє Onliner.

Натхненний персонажем коміксів і фільмів інженер створив зовні схожі окуляри, забезпечивши їх двома джерелами лазера. Один з них працює так само, як звичайна лазерна указка, і використовується для прицілювання. Натиснувши на спеціальну кнопку, можна включити більш потужний лазер, який, за словами Прибе, може завдати людині травми.

Інженер опублікував на YouTube відео, в якому продемонстрував роботу своїх окулярів. Звичайно, їх вражаюча сила багаторазово поступається здібностям мутанта з комікса, але все ж достатня для пропалювання звичайної повітряної кульки. Протягом декількох секунд роботи вбудований в окуляри лазер може залишити помітні сліди і на інших поверхнях.

У коментарях Прибе наголосив, що пристрій дійсно небезпечний і не варто намагатися зібрати його вдома. Він також відмовився ділитися кресленнями або продавати готові окуляри.

Користувачі оцінили розробку за достоїнством. Один з коментаторів висловив надію на швидку появу іншої культової зброї з всесвіту "Людей-Х" - пазурів Росомахи. Дехто запропонував поєднати окуляри Циклопа з окулярами доповненої реальності Google Glass.

Прибе серйозно захоплюється різними лазерним пристроями, з деякими із його творінь можна познайомитися на авторському сайті інженера.

Комментариев нет:

Отправить комментарий